Staalconstructie

Zoekt u een erkend specialist op het gebied van staalconstructie? Een partij die een grote flexibiliteit koppelt aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij Olde Hensken B.V. aan het juiste adres.

Wij ontzorgen u vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering en nemen u alle werkzaamheden uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als tekenwerk, het berekenen van de staalconstructie en het inhuren van de constructeur.

U kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardige constructie die een solide basis vormt voor uw gebouw. Dankzij langjarige samenwerkingsverbanden met de beste externe specialisten zijn wij altijd in staat u op maat te bedienen.

Al onze constructies kunnen gespoten worden in diverse kleuren. Ook is poedercoaten een optie. Poedercoaten kan in alle mogelijke RAL kleuren.

Voor het monteren van de staalconstructie hebben wij een team van  deskundige monteurs ter beschikking. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het monteren van staal.