Hallenbouw

Olde Hensken B.V. is een befaamd montagebedrijf dat al 25 jaar werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in hallenbouw. Tegenwoordig bouwen wij zelfs hallen in heel Europa! Zoekt u een bedrijf dat voor u een hal kan bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een hal bouwen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt dat wij voor u een hal bouwen. Zo kunt u een hal bijvoorbeeld gebruiken als opslagplaats. Een loods is veel hoger en ruimer dan een gemiddeld pand, waardoor u er makkelijk met een vrachtwagen in kunt rijden. Dat kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld goederen moet opslaan die van een groot formaat zijn. Ook als u een grote hoeveelheid goederen wilt opslaan, is een hal daar uitermate voor geschikt.

Werkplaats

Een hal kan ook heel goed als werkplaats dienen. Vooral in de industriesector komt dit regelmatig voor. Een loods is namelijk groot genoeg om enorme machines neer te zetten, waarbij de arbeiders ook nog eens genoeg ruimte hebben om hun werkzaamheden te verrichten. Tevens kunt u eventueel nog steeds een gedeelte van de hal als opslagplaats gebruiken. Dat zijn twee vliegen in een klap!

Olde Hensken B.V., een begrip in hallenbouw

Met onze decennia lange ervaring, kunnen wij onszelf een specialist in de hallenbouw noemen. Wij hebben door de jaren heen voor verschillende bedrijven uiteenlopende hallen gebouwd. Keer op keer hebben wij fantastische eindresultaten opgeleverd, waarmee onze klanten meer dan tevreden zijn. U kunt onze projecten hier bekijken. Zoals bij onze projecten te zien is, bouwen wij allerlei hallen in verschillende formaten. Bij ons is veel mogelijk! Daarbij bouwen een hal wij alleen met de beste materialen en bieden wij onze klanten een garantie van maar liefst 30 jaar aan. Dat bewijst hoeveel vertrouwen wij hebben in de kwaliteit van onze hallen.

Wat is onze werkwijze?

Of u nou een hal wilt voor zakelijke doeleinden of voor particulieren, iedereen kan bij ons terecht. Wilt u dat wij uw hal bouwen? Dan zullen wij eerst samen met u bespreken aan welke wensen de hal moet voldoen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een offerte voor u opstellen. Dankzij onze Twentse nuchterheid zijn wij niet alleen transparant en duidelijk maar ook erg behulpzaam. Wij denken graag met u mee en geven u graag advies. Bovendien houden wij de lijntjes met onze klanten kort, waardoor het project zo soepel mogelijk verloopt.

Wij helpen u van begin tot eind

Wij vinden het belangrijk om onze klanten tijdens het hele proces zo goed mogelijk te helpen. Daarom begeleiden wij u van begin tot eind. Indien u het graag wenst, kunnen wij u zelfs helpen bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente.

Als de gemeente de vergunning heeft goedgekeurd, kunnen wij beginnen met het bouwen van de hal. Tijdens de bouw zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang ervan. Hierdoor kunt u in de gaten blijven houden of alles nog steeds naar uw wens verloopt. Wilt u in de loop van het project toch wat dingen anders hebben? Door ons regelmatige contact kunnen wij daar heel snel op inspelen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en krijgt u het eindresultaat dat aan uw wensen voldoet.

Neem vandaag nog contact op!

Zoals u ziet, zijn wij erg gespecialiseerd in de hallenbouw. Wilt u door ons uw hal laten bouwen? Of heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.