Een bedrijfshal laten bouwen? Dat kan bij Olde Hensken B.V.!

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen? Dan bent u bij Olde Hensken B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen. Wij bouwen bedrijfshallen in heel Europa! Wanneer wij een bedrijfshal bouwen gaan wij zeer strikt te werk. Hierdoor zijn wij zelfs werkzaam in Duitsland, waar de normen erg streng zijn. Bent u benieuwd naar onze service? Lees dan snel verder!

Wat is Olde Hensken B.V.?

Olde Hensken B.V. werd in 1993 opgericht door Frans Olde Hensken. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid. Ons team bestaat tegenwoordig uit acht medewerkers die erg veel ervaring hebben in het bouwen van een bedrijfshal. Tevens hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van externe specialisten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door onze Twentse nuchterheid. Dat betekent dat wij transparant en eerlijk tegen onze opdrachtgevers zijn. Bovendien betekent dit ook dat wij ons aan de gemaakte afspraken houden.

Wat komt er kijken bij een bedrijfshal bouwen?

Bij een bedrijfshal bouwen, komen verschillende factoren kijken. Ten eerste gaan wij met u in gesprek over wat uw wensen voor de hal zijn. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een offerte voor u maken. Daarna moet er natuurlijk een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Als de vergunning is goedgekeurd, kunnen wij ons focussen op het bouwen van de hal.

Waarom Olde Hensken B.V. een bedrijfshal laten bouwen?

Olde Hensken B.V. is al 25 jaar dé specialist in het bouwen van hallen. Hierdoor is het bouwen van een bedrijfshal bij ons in goede handen. Het fijne aan onze werkwijze is dat wij duidelijk met onze klanten communiceren en wij de lijntjes met onze klanten kort houden. Hierdoor weet u altijd bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen en wordt u continue op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Door de korte lijnen kunt u eventueel veranderende wensen aan ons doorgeven, waar wij weer snel op kunnen inspelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we altijd de hal bouwen die aan uw wensen voldoet.

Wij helpen u van begin tot eind

Wij van Olde Hensken B.V. vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen. Wij zijn erg bekend met het bouwen van een bedrijfshal, maar wij snappen dat het voor onze klanten vaak iets is wat zij nog niet eerder hebben laten doen. Daarom begeleiden wij u van begin tot eind. Vanaf de vergunningsaanvraag bij de gemeente tot aan de oplevering: wij staan u altijd bij

De beste kwaliteit voor de beste prijs

Bij Olde Hensken B.V. bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien werken wij alleen met de beste materialen. U krijgt hierdoor niet alleen het allerbeste eindresultaat, maar ook nog eens een garantie van maar liefst 30 jaar! Dat laat weer eens zien hoe erg veel wij vertrouwen hebben in onze hallen.

Contact

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de diensten van Olde Hensken B.V.? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u eerst nog wat meer informatie wilt, kunt u contact opnemen.